Laatste nieuws: Gordon staat open voor kinderen met vriendin

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Comeback van de Sistersquad?

Goed nieuws voor alle sister squad fans! Emma Chamberlain en James Charles lijken weer goed bevriend. Het duo heeft meerdere TikToks gepost en het YouTube kanaal van allebei is zelfs een video geüpload! 

Gisteravond postte Emma en James beiden TikToks op hun account, wat opviel was de caption bij James zijn video: “Een goede beschrijving van de afgelopen twee jaar”. In die video is te zien dat Emma en James in het begin aan het ‘vechten’ zijn, en daarna beginnen te dansen. Dit zou kunnen betekenen dat Emma en James een tijdje ruzie hebben gehad, maar nu weer goed bevriend zijn.

In de video op Emma haar kanaal komt het goed naar voren wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd. Het duo vertelt dat ze inderdaad in het afgelopen jaar vrijwel tot geen contact hebben gehad. James zei: “Ik heb Emma meerdere keren een berichtje gestuurd, maar ik kreeg geen reactie. Toen ik het daar met een gemeenschappelijke vriend over had, bleek Emma gewoon een nieuw nummer te hebben. Dankzij die vriend zijn we weer in contact gekomen, omdat Emma tegen hem vertelde dat ze mij miste”.

Die gemeenschappelijke vriend is YouTuber Larray. Larray appte James toen Emma bij hem thuis was. James besloot langs te gaan, en sindsdien hebben ze weer contact. “Het was helemaal niet raar tussen ons”, zei Emma “We hadden elkaar gewoon een jaar niet gesproken. Maar zodra we elkaar zagen besefte we dat we elkaar heel erg hadden gemist”. 

James Charles en Emma Chamberlain braken in 2018 door samen met de Dolan Twins. Ze noemde zichzelf de Sister Squad. Ze maakten vlogs en deden verschillende challenges. De bekendste vlog van het kwartet is de Roadtrip naar Vegas met de Sistersquad. Over 2018 hebben ze meerdere video’s geüpload op al hun eigen kanalen. De meeste video’s kregen rond de 20 miljoen views! 

In mei 2019 is er een ruzie geweest tussen James Charles, Jeffree Star en Tati Westbrook. Sindsdien is de Sistersquad niet meer samen geweest. Maar misschien verandert dat nu wel! Ook al hebben Emma en James niet gesproken over de twins in de nieuwe video, hebben de fans toch goede hoop. Dat het duo samen kwam had niemand aan zien komen, dus misschien is er binnenkort wel een reünie! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten