Laatste nieuws: FLEMMING gaat in 2025 touren door Nederland

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Daniel Silva praat over dood Corey

Daniel Silva heeft een video geplaatst op YouTube over Corey La Barrie. Vorig jaar overleed de YouTuber door een auto-ongeluk. Daniel was volgens veel bronnen dronken achter het stuur gaan zitten. Daniel komt nu voor het eerst met een statement naar buiten. Hij biedt zijn excuses aan en leest ook een brief voor van de familie van Corey.

Zie hier een stukje van de video.

Veel fans nemen het voor hem op, maar er is ook veel haat. Zo zeggen veel fans dat hij na het ongeluk weggerend zou zijn en ook wordt hij uitgemaakt voor moordenaar.

Het ongeluk gebeurde vorig jaar op de 25e verjaardag van Corey. De twee vierden het die avond met een feestje. Toen ze later naar huis reden, reed Daniel veel te hard. Hij raakte de controle over het stuur kwijt. De McLaren sportauto, waarin de twee mannen zaten, raakte vervolgens een boom en een verkeersbord. Beide werden naar het ziekenhuis gebracht, maar voor Corey was het te laat. Daniel liep een gebroken heup op.

De Amerikaanse Ink Master-tatoeëerder kreeg een celstraf van 364 dagen. Daarnaast kreeg hij ook een taakstraf van 250 uur en een proeftijd van vijf jaar opgelegd.

Wat vind jij? Laat het hieronder weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten