Laatste nieuws: Outfit Leonardo DiCaprio van Titanic wordt geveild

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Deze koppels uit EOTB zijn samen

Davey en Shani uit Ex on the Beach willen gaan samenwonen! “We zijn al een tijdje op zoek naar een huis. Het gaat alleen nog niet zo makkelijk”, zei Shani. Het lijkt erg goed te gaan tussen de twee. Zo zette Davey al snel een tattoo met Shani haar naam. Daarnaast liet hij weten zelfs mee te durven doen aan Temptation Island! Wat veel fans ook niet weten is dat Davey een zoontje heeft. ”Ik vind het geweldig dat Davey een kind heeft. Zo heb ik er zelf ook een kindje bij, zonder dat ik daar iets voor hebben hoeven doen. Ik hou van dat jochie”, vertelt Shani.

Ook tussen Odim en Jørney gaat het super goed! Dat liet zij weten op haar Instagram. ”We hebben beide los van elkaar een heftig verleden, maar we delen met heel veel liefde ons heden en staan met beide benen in onze toekomst”, schrijft ze erbij.

Shirley en Robin lieten weten alweer uit elkaar te zijn. Toen Shirley op foto met alle deelnemers deelde op Instagram vroegen veel fans in de reacties naar Robin. Daarop reageerde Shirley dat het over was. De twee hebben geen contact meer en taggen elkaar ook niet in foto’s.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten