Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dit ging er fout bij Holidate

Dit ging er allemaal fout tijdens de opnames van ‘Holidate’. Ook op de set van deze populaire Netflix film ging niet alles in een keer goed.

Vooral de chemie tussen de hoofdrolspelers Emma Roberts en Luke Bracey zorgde voor deze hilarische bloopers. De chemie tussen de acteurs was er vanaf het begin vertellen ze.

“Toen we eenmaal besloten om ons in het Aussie-gedoe te buigen, bracht dat een heel ander onverwacht niveau van komedie met zich mee dat aanvankelijk niet in het script stond,” vertelt Luke. “De chemie tussen de twee was duidelijk vanaf hun eerste ontmoeting,” gaat de acteur verder. “In hun eerste scène reageerden ze gewoon op elkaar . Ze hadden een directe verbinding. Er bestond geen twijfel over.”

De film vertelt het verhaal van Sloane. Ze haat feestdagen, omdat ze altijd single aan tafel moet schuiven en er zo aan herinnerd wordt hoe eenzaam dat is. Haar laatste relatie heeft ook het een en ander overhoop gegooid en als haar tante vertelt over een ‘Holidate’ wil ze er eerst niks van weten tot ze Jackson ontmoet. Ze besluiten elkaars dates te worden voor alle feestdagen, maar verder in de film wordt die relatie met elkaar toch steeds ingewikkelder.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten