Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dit zijn de releases van vandaag

Het is weer vrijdag en dat betekent dat er weer nieuwe muziek is! Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Blackpink en Selena Gomez hebben hun nummer Ice Cream uitgebracht. Selena introduceert ze nu een eigen ijssmaak om de release van het nummer te vieren. Helaas is de ijssmaak niet in Nederland te verkrijgen…

Halsey maakte via social media bekend dat Badlands terug komt. “Na vijf jaar keren we terug naar Badlands”. Badlands was het eerste album van Halsey. Nu wordt het ook het eerste live album wat ze uitbrengt.

Lana Condor, bekend van de film To All The boys I’ve Loved Before heeft ook een nieuw nummer uitgebracht.

5 Seconds Of Summer heeft ook een nieuw nummer uitgebracht, Kill My Time. Dit nummer staat op het album CALM(PLUS1).

Jaden Smith heeft een nieuw album uitgebracht met daarop een samenwerking met Justin Bieber! Dit is het eerste nummer van Justin sinds mei 2020, waar hij samen met Ariana Grande het nummer Stuck With You uitbracht.

Dua Lipa brengt het album Club Future Nostalgia uit. Katy Perry brengt haar album Smile uit. Zij zijn niet de enige die nieuwe muziek uit brengen. Ook Anne-Marie brengt een nieuw nummer uit in samenwerking met Rudimental en Tion Wayne. Calvin Harris en The Weeknd hebben de handen ineen geslagen voor het nummer Over Now. Jaden Smith heeft samen met Justin Bieber een nummer gemaakt. Check onze Spotify playlist hieronder voor alle releases van vandaag.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten