Laatste nieuws: Britney Spears danst met halfnaakte man

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Dixie D'amelio en Noah Beck zoenen?

De behind the scenes voor de videoclip van de ‘Be Happy remix’ zijn gedeeld. Op Dixie D’amelio haar YouTube kanaal is een video van acht minuten gedeeld, waarin shots te zien zijn van de videoclip.

Ze laten een blik op de set zien en hoe de productie te werk gaat. In de video zien we een grote green screen waar de opnames voor worden gemaakt. Fans speculeren nu al over wat er op de groenscreen geëdit gaat worden.

Blackbear en Lil Mosey, die een feature op het nummer hebben, zullen ook in de video te zien zijn. Ook zijn waren aanwezig bij de opnames.

Maar wat de fans het meeste opviel is dat Noah Beck in de video speelt. Er gaan al langer geruchten rond dat Dixie en Noah aan het daten zijn, maar deze roddels kapten ze altijd af door te zeggen dat ze gewoon beste vrienden waren. Tot deze videobeelden werden gedeeld. Hij lijkt er namelijk op dat Noah en Dixie zullen zoenen in de clip. Een deel van de fans is het erover uit Dixie en Noah zijn een koppel. Terwijl een ander deel het acteren voor de video noemt. Ze hebben nog niet geantwoord op de geruchten die rond gaan.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten