Laatste nieuws: Gerard Joling doneert zijn onderbroek

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Dolan Twins over drama

De Dolan Twins hebben gereageerd op het drama met hun beste vriend Ryan. In de podcast ‘Deeper With The Dolan Twins’ kaarten ze de ruzie met hun, al 15 jaar lang, beste vriend aan.

Een aantal weken geleden kwam er een video online op het kanaal van de Dolan Twins. In deze video was te zien dat hun beste vriend, Ryan Karoly, bij hun in LA kwam wonen. Ze hadden dit afgesproken, omdat de tweeling meedoet aan een worstelwedstrijd van Logan Paul. Er kwamen eerst leuke vlogs online; de jongens leken het naar hun zin te hebben met elkaar. Tot er een video online kwam, waarin te zien was dat Ethan en Grayson door de telefoon van Ryan gingen kijken. Ryan had namelijk gereageerd op een snapchat berichtje van een meisje met twee hartjes. Hij was al twee jaar bevriend op Snapchat met haar. Dit meisje had een screenshot gemaakt en op Twitter gezet, ze bleek een fan van de Dolan Twins te zijn. Ethan en Grayson vonden niet kunnen dan Ryan op fans reageerde, ook al was Ryan er niet van op de hoogte dat ze een fan was. Ze kregen ruzie en dit werd allemaal gefilmd en in de vlog gezet. Grayson deed meerdere uitspraken dat hij zich niet meer comfortabel voelde in zijn eigen huis door Ryan en dat ze er over zaten na te denken Ryan uit huis te zetten. 

Een aantal dagen gingen voorbij, de vlog met de ruzie was inmiddels verwijderd en Ryan en de tweeling gingen terug naar New Jersey, waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Een gemeenschappelijk vriend van Ethan, Grayson en Ryan kwam ook naar New Jersey, om weer een keer met elkaar te zijn. Terwijl ze met elkaar aan het hangen waren kreeg Ryan en telefoontje van zijn moeder met een naar bericht. Hij en een vriend besloten een rondje te lopen, om erover te praten en rustig te worden. Toen Ryan en de vriendin terug bij huis kwamen was het goed mis. 

Ryan zegt dat op het moment dat zij en Ryan binnenkwamen, Grayson hem gelijk aanviel. “He was really angry at me, he said if something like that happend he again he would throw fists at me,” zegt Ryan. Er werd toen tegen Ryan gezegd dat hij beter naar zijn eigen huis kon gaan en dit is ook gebeurd. Die avond kreeg Ryan een berichtje van Ethan, dat hij van hem hield en dat ze nog steeds broers waren. Ethan vroeg of hij langs kon komen. Ryan besloot hier mee in te stemmen en dacht dat ze het uit gingen praten. Maar Etan kwam voor heel iets anders. “He came to my house and searched through my phone. To make sure I didn’t have any dirt on them.” 

Ethan en Grayson hebben in hun podcast ‘Deeper With The Dolan Twins’ hun kant van het verhaal verteld. Ze zeggen dat ze niet goed in hun vel zitten en veel last van anxiety hebben. Dit is de reden dat ze zo hebben gereageerd. Ook zeggen ze dat ze Ryan niet uit huis hebben geschopt, maar dit in overleg is gebeurt. 

Veel fans staan aan de kant van Ryan, maar er zijn ook fans die denken dat Ryan dit voor clout doet.

Beide partijen sluiten de video’s af door te zeggen dat ze nog steeds van elkaar houden en veel om elkaar geven.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten