Laatste nieuws: Gerard Joling doneert zijn onderbroek

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Ellen DeGeneres praat over werksfeer

Ellen DeGeneres gaat in haar show bespreken wat er de afgelopen tijd over haar en de show naar buiten is gekomen.

De afgelopen tijd is er door veel celebrities en oud werknemers van Ellen veel gezegd over de werkwijze van het programma. Zo zouden oud werknemers zich onderdrukt gevoeld hebben vanwege racisme, angst en seksueel misbruik. Er werd ook gezegd dat niemand van het team Ellen in de ogen mocht aankijken. De beschuldigingen werden onderzocht en meerdere producenten zijn ontslagen.

Vanaf 21 september zal de talkshow weer op de televisie te zien zijn. Dit is het achttiende seizoen. “Ik kan niet wachten om weer aan het werk te gaan en ja, we gaan het erover hebben,” zegt ze tegen Amerikaanse media. Ze heeft haar excuses al aan het personeel aangeboden. “Op de eerste dag zei ik tegen iedereen dat mijn show een bron van vreugde moet zijn. Iedereen zou altijd met respect behandeld moeten worden. Kennelijk is er ergens iets fouts gegaan, wat ik heel teleurstellend vind. Het spijt me enorm. Iedereen die mij kent weet dat ik altijd iets goeds voor ogen heb.”

NikkieTutorials heeft ook wat over Ellen gezegd toen ze te gast was bij De Wereld Draait Door. Volgens Nikkie is er een groot verschil tussen de show van Ellen en De Wereld Draait Door en daarin heeft De Wereld Draait Door de positieve hand. Zo zou Ellen voor de show geen ‘hoi’ komen zeggen.

Vanaf 21 september zal de talkshow weer op de televisie te zien zijn. Ellen vertelt aan de Amerikaanse media dat ze niet kan wachten om weer aan de slag te gaan.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten