Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Ellie Zeiler en Madi drama

Ellie Zeiler ligt onder vuur bij meerdere TikTokkers voor een comment. 

Madi Monroe plaatste gister een TikTok in de Bahamas. Ellie reageerde onder de TikTok met “zo’n geweldig voorbeeld voor je volgers.” Veel mensen dachten dat ze het had over het feit dat Madi nu samen met vrienden op vakantie is in de Bahamas terwijl Los Angeles in lockdown is. 

Hier was al eerder gedoe over. Chalio D’Amelio had laatst in haar live mensen opgeroepen om thuis te blijven, terwijl zij zelf met een hele groep op vakantie zijn gegaan.  Maar blijkbaar was Ellie zelf ook niet onschuldig. Ze is op dit moment met haar familie op een ski trip. Cynthia Parker reageerde daarom vervolgens op Ellie met “Hoe is je ski trip?” 

Ellie reageerde vervolgens dat ze het niet had over de reis naar de Bahamas, waardoor veel mensen weer erg in de war waren. Toen vroeg Sabi Quesada aan Ellie of het dan iets met de bikini van Madi te maken had. Cynthia vroeg zich ook af of ze Madi aan het slutshamen is. Anna Shumate, Sabi Quesada, Cynthia Parker, Eva Cudmore en Ava Tortotrici nemen het op voor Madi. Ze denken allemaal dat Ellie, Madi aan het slutshamen is. Vervolgens reageerde Ellie opnieuw met “Niet jullie die je baas een slut noemen.” Als baas bedoelde ze waarschijnlijk Madi omdat de meiden voor haar opkomen. Cynthia reageerde toen weer dat haar baas een man is met drie kinderen en dat ze niet snapt wat ze bedoelt. Ondertussen reageren de meiden nog steeds op elkaar en gaan ze door met de discussie.

Veel mensen staan aan Ellie haar kant, maar anderen vinden Ellie haar reacties erg raar en staan aan Madi haar kant. Ze vinden het raar dat als het niet over het reizen gaat, Ellie alsnog deze comments plaats. Anna Shumate zegt dan ook op een comment dat Ellie dit is begonnen en ze het gewoon voor Madi op willen nemen. 

Ellie Zeiler werd op TikTok bekend omdat ze haar erg veel op Charli D’Amelio vonden lijken. Inmiddels heeft ze haar eigen stijl gevonden, alleen hebben veel fans dat nog wel in hun achterhoofd zitten en geen goede gevoelens bij Ellie.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten