Laatste nieuws: Liam komt met eigen komedie film

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Eloise van Oranje bij talkshow

Volgende week komt het eerste boek van Eloise van Oranje uit en daarom was ze voor de eerste keer te gast bij een talkshow! Aan de presentator liet ze weten het helemaal leuk te vinden. Ook vertelt Eloise dat haar ouders erg trots op haar zijn en haar goed hebben geholpen. Ze hebben zelfs kleine stukjes geschreven voor in het boek! Ben jij ook zo benieuwd naar het eindresultaat?

Eloise haar eerste boek “Learning By Doing” kon al besteld worden, maar fans krijgen volgende week pas het boek binnen. Via Instagram liet de Gravin toentertijd weten erg blij te zijn. “Ik kan niet geloven dat het er eindelijk is. Ik heb er zo hard aan gewerkt. En het was niet mogelijk geweest zonder jullie, daarom is het ook een boek voor jullie. Ik ben super blij”, zei ze.

Eloise vertelde toen dat het boek een mix is van allemaal verhalen, ervaringen en tips. Nu ze is gaan studeren en op zichzelf woont, heeft ze veel geleerd en deelt ze deze ervaringen in haar boek. Zo wordt er veel aandacht besteed aan eten en koken. Maar ook vertelt Eloise hoe ze om gaat met een verhuizing en zo haar draai vindt op een nieuwe plek. Daarnaast zul je ook veel lezen over haar liefde voor vintage kleding en welke make-up- en verzorgingsproducten ze gebruikt. Eloise: “Maar uiterlijk en spullen zijn niet alles, ik vind innerlijk zeker zo belangrijk. Daarom vertel ik óók over hoe ik zorg dat ik lekker in mijn vel zit, hoe ik aan self care doe en hoe ik bijvoorbeeld omga met negatieve reacties.”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten