Laatste nieuws: Gerard Joling doneert zijn onderbroek

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Eloise van Oranje houdt interview


Eloise van Oranje heeft voor het eerst een lang persoonlijk interview met Robbert Rodenburg gehouden. In het interview komen verschillende onderwerpen naar voren. 

Eloise van Oranje beantwoordt vragen over haar ouders, studentenleven en natuurlijk over de liefde. Ze is niet bang om antwoord te geven. Zo vertelt ze dat ze het op dit moment erg gezellig met iemand heeft. Ook vertelt ze dat ze zich altijd netjes moet gedragen. Vooral in het openbaar. “Ik heb geleerd mezelf in te houden en om altijd het goede voorbeeld te geven.” 

Zo hebben ze het ook over de foto die laatst is gemaakt van Eloise met een sigaret. “Mijn vader belde en door hem wist ik wat er was geplaatst. We hadden het erover waar dit had kunnen zijn en dat soort dingen. Daarna had ik wel gezegd van ‘Sorry dat je me hier nu ziet’. En mijn vader was toen van ‘je bent nu achttien, je gaat je studententijd in. Je woont op een andere locatie. We kunnen niet meer dingen gaan controleren. Je moet ook je eigen leven leiden’. Ze vinden het wel dom dat ik het doe.”

Kijk hieronder het hele interview:

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten