Laatste nieuws: Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Famke over anti Corona actie

Famke Louise vertelt gisteravond aan tafel in het programma Jinek over de #ikdoenietmeermee. Gisteravond gaf ze uitleg over wat ze nou eigenlijk bedoelt met deze hashtag.

Ze vertelt dat ze haar volgers niet wilt oproepen om zich niet aan de corona regels te houden. Ze heeft respect voor de 1,5 meter samenleving. Maar Famke wilt meer medeleven van het kabinet voor mensen die het moeilijk hebben gekregen met hun inkomen. Als gevolg van de Corona regels. Ze vertelt over haar stief vader die bijvoorbeeld piloot is en nu geen werk heeft.

Ook vraagt ze begrip voor de jongeren die nu voor lange tijd niet kunnen doen wat zij willen. Ze had een briefje bij haar om haar mening zo duidelijk mogelijk te brengen. Ze zegt; “we leven in een samenleving met mensen die hun vrijheid nodig hebben en hun ding willen doen. Jinek vroeg toch andere vragen waardoor het briefje al snel weer op tafel werd gelegd. Famke zei eerder in de uitzending nog dat ze vragen had of de lockdown überhaupt wel zin heeft gehad.

Na wat woorden van viroloog Diederik Gommers en Jinek zelf zag Famke in dat de #ikdoenietmeermee niet goed op haar mening aansluit.  Diederik en Jinek zijn van mening dat het “een ramp” wordt als de volgers van de BN’ers zich niet aan de corona regels gaan houden. De rapster zegt daarop dat ze de hashtag misschien zal veranderen maar wel achter haar beslissing staat om het te posten.

Jinek benoemt wel dat ze het dapper vindt dat Famke haar verhaal komt doen maar sprak haar op hoe de hashtag ontvangen kan worden. “Als je zegt ik doe niet meer lijkt het alsof je inderdaad zegt ik ga mij niet aan de regels houden, ik doe niet om de verspreiding te voorkomen, ik haak af en je hebt een miljoen volgers jonge mensen die naar jou luisteren. Die volgers kijken naar jou op en denken ik stop er ook mee”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten