Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Film eist 3 miljoen van Logan Paul

Een filmproducent eist miljoenen van Logan Paul! 

In 2017 plaatste Logan een video die hij maakte in het “zelfmoordbos” in Japan. Hij filmde hier het lichaam van een overleden man en door alle commotie raakte hij veel sponsordeals en werk kwijt. 

Ontzettend veel fans verloren het vertrouwen in Logan en stopten met het kijken van zijn video’s. Logan uploade een tijdje niets, tot er een ‘apology video’ kwam. Later heeft hij een interview gedaan waarin hij de situatie uit had gelegd. 

Maar Logan had zo ook een deal die hij had gemaakt met een filmproducent. Hij zou de hoofdrolspeler en coproducent worden van de film ‘Airplane Mode’. Ook zou hij meehelpen bij het casten van andere influencers. Het idee was dat de film op een social media platform te kijken zou zijn. Google was daarom erg geïnteresseerd in het project en investeerde 3 miljoen dollar in de film. 

Door de video van Logan liep de film veel inkomsten mis en nu wil de filmproducent Planeless Pictures 3 miljoen dollar terug krijgen van Logan. Ze hebben daarom een aanklacht ingediend tegen de YouTuber.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten