Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Film Harry Styles gestaakt

Harry Styles moet in quarantaine. Een corona besmetting op de set van een film zorgt dat de zanger het 14 dagen thuis uit moet houden.

De zanger is bezig met het opnemen van de film ‘Don’t Worry Darling’ en na een positieve test op de set moet de hele cast voor 14 dagen in quarantaine. Ze gaan nu kijken of er nog iemand anders van de cast of crew besmet is. Na de quarantaine pakken ze het film weer op. 

Ze testen de cast en crewleden regelmatig vanwege de aangescherpte corona regels. Niet alleen bij deze film doen ze dit. Bij veel andere series en film die nog worden opgenomen volgen de cast en crew leden strenge corona regels.

Harry vervangt Shia LaBeouf die in de nieuwe film van Olivia Wilde zou spelen. Door een ‘onduidelijk geschil’. Heeft Shia afstand genomen van zijn rol in de film.

Het verhaal speelt zich af in een woestijn in Californië in de jaren 50. Een huisvrouw wordt gevolgd die een ‘bijzondere ontdekking doet over haar ogenschijnlijk perfecte leven’. Meer informatie is nog niet bekend.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten