Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Glen Fontein gaat vreemd

Glen Fontein is exposed! Een aantal dagen geleden maakte Glen een TikTok samen met zijn nieuwe vriendin, alleen kwamen daar al snel reacties op. 

@janniekx op TikTok, deelt bijvoorbeeld screenshots waarin te zien is dat Glen, aan haar beste vriendin vraagt om langs te komen in een vakantiehuisje. Dit was twee weken geleden, maar Glen zegt dat hij al enkele maanden een vriendin heeft! Nadat Glen genegeerd werd, heeft hij de DM’s verwijderd. 

En het meisje dat in de TikTok werd gedm’t is niet alleen. Meerdere meiden posten reacties met dat ze dezelfde dm’s kregen van Glen. Zo wordt er gereageerd: “Ik die twee weken geleden precies hetzelfde berichtje kreeg.” 

Volgens een bron die op het huisjespark werkt, kwamen er meerdere meiden over de vloer. Het huisje zou bezaaid zijn met condooms en de meiden kwamen daar niet om TikTok’s te maken. 

Ook zijn andere influencers op dit moment met Glen en zijn vrienden aan de haal aan het gaan. Stefan de Vries postte een video waarin hij een TikTok van meerdere leden van het ‘Vibe house’ na deed. 

Het is nu nog niet duidelijk of Glen vreemd is gegaan van zijn vriendin, of dat hij zijn relatie faked voor views. Ook is TikTok er inmiddels achter gekomen wie de eventuele nieuwe vriendin van Glen zou zijn. Haar Instagram account is gelijk prive gezet. Het is nog niet bevestigd of zij dit wel of niet is. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten