Laatste nieuws: Louis Tomlinson over vriendschap met Zayn Malik

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Grammy's '21: De winnaars

Vannacht was het weer tijd voor een van de meest belangrijke muziek awards ter wereld; De Grammy Awards. Dit jaar zag het er iets anders uit dan normaal. Door de wereldwijde pandemie waren alleen de artiesten en genomineerden aanwezig, geen publiek dus.

Als allereerste opende Harry Styles de show met zijn hit Watermelon Sugar en won voor dit nummer zijn allereerste Grammy Award voor Best Solo Performance (genre pop).

Billie Eilish ontving de Award voor Record Of The Year met haar nummer Everything I Wanted.

H.E.R. won Song Of The Year voor het schrijven van haar eigen nummer I Can’t Breathe. Dit nummer is na aanleiding van de dood van George Floyd geschreven en de Black Lives Matter protesten.

Taylor Swift won met haar album Folklore de prijs voor Best Album Of The Year, één van de belangrijkste prijzen.

Meghan Thee Stallion nam de prijs voor Best New Artist in handen. Zij was ook in de prijzen gevallen samen met Beyoncé voor het nummer Savage, waar een remix van is gemaakt met het rapwerk van Meghan.

No Time To Die van Billie Eilish kreeg een Award voor Best Song Written For Visual Media.

Lady Gaga en Ariana Grande kregen de prijs voor Best Popduo.

Dua Lipa won Best pop vocal album met Future Nostalgia.

Beyoncé en Blue Ivy kregen voor Brown Skin Girl een Grammy voor Best Music Video, deze prijs werd al bekendgemaakt vóór de show.

Als laatste won Kanye West won een Grammy voor zijn album Jesus is King. Deze Grammy viel in de categorie Best Contemporary Christian Music

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten