Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

One Direction geheimen gedeeld

De haarstylist van ‘One Direction’ deelt wat oude tour geheimen in een podcast. 

Lou Teasdale was jarenlang de hairstylist van alle jongens en leerde ze daardoor goed kennen. Ze wist al vrij snel dat je vooral een zakelijke band met de jongens moet opbouwen.

“Als je je werk goed wilt uitvoeren, en dat vooral wil blijven doen, dan moet je absoluut geen avontuurtje aangaan met een van de bandleden. Ik heb genoeg assistentes voorbij zien komen die zich daar toch aan overgaven en dachten dat ze binnen waren, maar het tegendeel was waar.”

Toen de jongens allemaal wat vastere vriendinnetjes kregen werd er aan Lou soms ook gevraagd om even niet binnen te komen. 

“Ja, dat was grappig. Zeker als je op tour bent, dan leef je echt samen als een moderne familie. Er valt altijd wel iemand ergens op een bank in slaap in een kamer die niet van hem of haar is. En soms ontstaan er dan flinke ruzies, die altijd wel weer goed komen.”

Ook vertelt ze dat ze een soort therapeut voor de jongens werd, ze konden alles bij haar kwijt. 

 “Als je dagelijks direct fysiek contact met iemand hebt, ontstaat er een band. Die gasten konden even ontspannen als ik met hun haar bezig was en ze mij even voor zichzelf hadden. En ja, dan vertelden ze dingen die hen dwars zaten of waar ze een vrouwelijke mening over wilden hebben. Geloof me, haarstylisten en visagisten weten alles van de mensen die ze mooi maken. Wij zijn eigenlijk ook therapeuten, omdat wij dingen horen die ze niet aan anderen willen of durven te vertellen.”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten