Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Hailey Bieber verdrietig na TikTok

Hailey Bieber laat weten erg verdrietig te zijn na een TikTok die viral ging. In de video vertelt de vrouw dat ze het model een aantal keer heeft ontmoet toen ze aan het werk was in een restaurant. Elke keer zou ze heel onaardig hebben gedaan. ”Ik wil Hailey graag aardig vinden, maar ik kan haar niks anders geven dan een 3,5”, zegt de TikTokker.

@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt ? xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork

♬ OUT WEST (feat. Young Thug) – JACKBOYS & Travis Scott

“Toen ik die video zag, was ik enorm verdrietig”, vertelt Hailey op haar YouTube kanaal. “Er is nooit een excuus om onbeleefd te doen. Het is vervelend dat ik haar dit gevoel heb gegeven”, zegt ze. Ook vertelt ze dat ze in die periode een moeilijke tijd had en niet altijd zichzelf was. “Met mensen omgaan vond ik ontzettend moeilijk in die tijd”, vertelt ze. Achteraf gezien had ze het dus graag anders aangepakt. “Maar ik ben een mens, ik maak fouten. Ik gedroeg me niet als mijzelf, en dat wil ik niet meer. Ik ben elke dag bezig een beter mens te worden en hoor het graag als ik iets fout doe”, aldus Hailey. Wat vind jij ervan?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten