Laatste nieuws: MrBeast en Amazon aangeklaagd door deelnemers spelshow

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Halsey en Avan Jogia gaan trouwen: Het nieuws en hun liefdesverhaal

Zangeres Halsey, bekend van hits als “Without Me”, heeft aangekondigd verloofd te zijn met acteur Avan Jogia. Het stel, dat hun relatie in oktober 2023 openbaar maakte op Instagram, is nu klaar voor de volgende stap. Halsey maakte het nieuws bekend op 12 september 2024 door Avan te noemen als haar verloofde op X, na maanden van geruchten en rode loper verschijningen.

Avan Jogia, vooral bekend van zijn rol in de Nickelodeon-serie Victorious, en Halsey kregen voor het eerst aandacht als koppel toen ze in Los Angeles werden gespot tijdens een date in september 2023. Sindsdien delen ze regelmatig hun geluk op social media. Tijdens de MTV Video Music Awards in 2024 sprak Halsey over hun liefde en beschreef Avan als “één van de beste dingen die haar ooit zijn overkomen.”

Naast deze grote mijlpaal is het ook een belangrijk jaar voor Halsey op professioneel vlak. Ze bracht eerder dit jaar haar nieuwste single “Ego” uit en kampt daarnaast met gezondheidsproblemen, waaronder lupus, waarover ze openhartig is geweest.

Het koppel heeft veel steun ontvangen van hun fans, die uitkijken naar wat de toekomst hen zal brengen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten