Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Halsey vergeet trigger warning

Ook Halsey deed mee aan de challenge waarin volgers op Instagram vragen een foto te laten zien op een bepaalde dag of tijdens een bepaalde periode. Een fan vroeg haar een foto te delen van haar ‘lowest point’. Alleen kreeg Halsey veel commentaar op haar post.

Halsey deelde een foto waar ze toegaf dat ze last had van een eetstoornis. Dit deed ze alleen zonder trigger warning en veel mensen waren hier niet blij mee. Mensen benoemde dat het een effect kan hebben op mensen die last hebben van een eetstoornis en dat ze had moeten melden wat voor foto het zou zijn. 

Op Twitter reageerde fans dat ze er beter over na had moeten denken, omdat ze veel fans heeft die hier ontzettend door geraakt kunnen worden. 

Halsey reageert nu met: “Het spijt me zeer dat ik een foto van mezelf heb gepost die mijn worsteling met ED weergeeft zonder een voldoende trigger warning.” 

Maar ook na Halsey haar excuses vonden fans het nog niet genoeg en bleven ze zeggen dat ze dit had moeten weten. “Ik heb een fout gemaakt omdat ik erg nerveus was om deze foto te plaatsen. Ik ging mijn slechtste periode delen met miljoenen mensen. Ik heb het gister nacht gelijk verwijderd. Stop met het delen van de foto alsof ik het expres heb gedaan om mensen pijn te doen.”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten