Laatste nieuws: Maan brengt na lange tijd stilte nieuw nummer uit

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Hanwe en Joey Craig de ring in

Hanwe gaat de ring in met Joey Craig bij Boxing Influencers! Het wordt een bijzonder gevecht, want de twee hebben al langere tijd ruzie. Vorig jaar liet Hanwe weten door zijn vriend te zijn opgelicht. De YouTuber schoot vaak geld voor, maar kreeg het nooit terug van Joey. Ook stelde Joey voor om samen op vakantie te gaan. Hanwe leek dit een goed idee en stemde ermee in. Eerst zouden ze niks hoeven te betalen, maar vervolgens zei Joey dat Hanwe toch 1771 euro moest overmaken. Dit vond Hanwe al raar, maar hij besloot het toch maar te betalen. 

De dag voordat Hanwe en Joey zouden vertrekken, vertelde Joey dat de vakantie in een keer niet meer door kon gaan. Hij beloofde het geld gelijk terug te betalen aan Hanwe, maar dit is toen niet gebeurd. Joey gebruikte vaak smoesjes om uit te leggen waarom het nog niet betaald was. Zo zei hij dat hij was vergeten op bevestigen te drukken of dat hij in slaap was gevallen. Nadat Joey maandenlang met deze smoesjes kwam, en nog steeds niks had terugbetaald, besloot Hanwe aangifte te doen. Hanwe won de zaak, maar Joey heeft nog steeds niks terug betaald. Daarom besloot Hanwe een video te maken om hem te exposen. 

Ook heeft Hanwe een tweede rechtszaak aangespannen tegen Joey. Dit gaat waarschijnlijk over dat Joey Hanwe zijn Rolex heeft gestolen. Maar Hanwe kon hier verder niks over zeggen.

Het gevecht is zaterdag 29 mei via een livestream te zien. Een ticket kost 12,50. Ga jij kijken?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten