Laatste nieuws: Gerard Joling doneert zijn onderbroek

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Hanwe opgelicht door Joey Craig

YouTuber Hanwe is opgelicht door zijn oude vriend Joey Craig! Joey is Hanwe veel geld verschuldigd. En Hanwe heeft dit nog steeds niet terug gekregen. 

Hanwe vertelt in zijn nieuwe video dat hij twee jaar geleden door Joey Craig is opgelicht voor duizenden euro’s. Toen dit gebeurde waren Hanwe en Joey nog bevriend. Het viel Hanwe steeds vaker op dat Joey voorstelde om bij dure restaurants te gaan eten, maar vervolgens zei dat hij zijn portemonnee was vergeten en daardoor niks kon betalen. Ook gebeurde dit vaker terwijl ze aan het shoppen waren. Hanwe schoot dit altijd voor, maar kreeg het geld nooit terug. 

Joey stelde ook nog voor om samen op vakantie te gaan. Hanwe leek dit een goed idee en stemde ermee in. Eerst zouden ze niks hoeven te betalen, maar vervolgens zei Joey dat Hanwe toch 1771 euro overmaken. Dit vond Hanwe al raar, maar hij besloot het toch maar te betalen. 

De dag voordat Hanwe en Joey zouden vertrekken, vertelde Joey dat de vakantie in een keer niet meer door kon gaan. Hij beloofde het geld gelijk terug te betalen aan Hanwe, maar dit is tot op de dag van vandaag nog niet gebeurd. Joey gebruikte vaak smoesjes om uit te leggen waarom het nog niet betaald was. Zo zei hij dat hij was vergeten op bevestigen te drukken of dat hij in slaap was gevallen. 

Nadat Joey maandenlang met deze smoesjes kwam, en nog steeds niks had terugbetaald, besloot Hanwe aangifte te doen. Hanwe won de zaak, maar Joey heeft nog steeds niks terug betaald. Daarom besloot Hanwe deze video te maken om hem te exposen. 

Ook heeft Hanwe een tweede rechtszaak aangespannen tegen Joey. Dit gaat waarschijnlijk over dat Joey Hanwe zijn Rolex heeft gestolen. Maar Hanwe kan hier niks over zeggen, omdat er geen bewijs is. 

Hanwe sluit de video af door te zeggen dat je op moet passen wie je vertrouwt. En dat hij hoopt dat zijn kijkers niet iemand tegen komen zoals Joey.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten