Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Harry Styles nog last van stalker

Zanger Harry Styles is nog steeds niet van zijn stalker af en voelt zich onveilig in zijn eigen huis. De stalker is al een aantal maanden bezig en helaas heeft Harry er nog steeds last van. 

De stalker is begonnen nadat Harry een dakloze jongere in een bushokje zag slapen. De popster kocht wat te eten voor hem en bood hem een hotelkamer aan. De man begon daarna met het stalken wat drie maanden duurde. Hij zou briefjes in zijn brievenbus hebben gestopt, hem hebben gevolgd naar het café en scheen zelfs te kamperen voor het huis van Harry. De zanger belde de politie toen de stalker hem volgende tijdens het hardlopen.  De stalker zou naar gevangenis moeten, maar daar weet hij uit te blijven. 

Harry vreest voor zijn eigen veiligheid en zou daarom eerder al het huis van zijn achterhouden hebben gekocht voor 8,8 miljoen Britse pond. Hij wil nu ook het huis naast hem kopen en dat zou hem nog eens 10 miljoen pond kosten. Ook heeft hij beveiligingscamera’s rond het huis laten ophangen, die een team van beveiligers constant op de hoogte houdt van wat er in en rond het huis in London gebeurt. 

Wat vind jij ervan dat Harry dit doet? Laat het hieronder weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten