Laatste nieuws: Gerard Joling doneert zijn onderbroek

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Harry Styles speelt in nieuwe film

Harry Styles gaat in een nieuwe film spelen. Ze zitten op dit moment in de laatste onderhandelingen, dus de kans is groot dat Harry in de film, ‘My Policeman’, gaat spelen. 

My Policeman is een veelgeprezen roman met LGBTQ-thema van Bethan Roberts. Het verhaal speelt zich af in Brighton in de jaren vijftig dat Marion Tom voor het eerst in het oog krijgt. Hij leert haar zwemmen in de schaduw van de pier en Marion is geslagen – vastbesloten dat haar liefde genoeg zal zijn voor hen beiden. Een paar jaar later ontmoet Patrick Tom in het Brighton Museum. Patrick is verliefd op Tom en opent zijn ogen voor een glamoureuze, verfijnde nieuwe wereld. Tom is hun politieagent en in deze tijd is het veiliger voor hem om met Marion te trouwen. De twee geliefden moeten hem delen, totdat een van hen breekt en drie levens worden vernietigd.

Lily James, bekend van de film Cinderella en Mamma Mia: Here We Go Again, zal ook in de film te zien zijn. Tony and Oliver award-winaar Michael Grandage zal de film regisseren. 

Eerder werd er al bekend gemaakt dat Harry te zien zal zijn in de film ‘Don’t Worry Darling’. De zanger is gecast nadat Shia LaBeouf werd gedwongen om te stoppen vanwege een planningsconflict. Wanneer de film te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten