Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Heftige video van Sienna Mae en Jack

Trigger warning = aanranding!

Er is een video online gekomen waarin Sienna Mae ongevraagd aan Jack Wright zou hebben gezeten! Op een TikTok is te zien hoe Jack dronken op de bank ligt. Sienna kruipt bovenop de TikTokker en begint hem te zoenen. Fans reageren geschrokken. Wat vind jij ervan?

De drama begon toen Jack Sienna ontvolgde op Instagram. Fans begrepen er niks van, tot er geruchten naar buiten kwamen. Sienna zou Jack hebben aangerand en hem zelfs zou hebben aangespoord om zelfmoord te plegen. Dat beweerde Mason, een vriend van Jack, op Twitter. De broer van Jack, James Wright, reageerde toen ook op de tweet. “Dit is de reden waarom ik me er mee bemoei”, zei hij.

Massaal gingen fans Sienna ontvolgen en zelfs merken gaven aan niet meer met de TikTokker te willen samenwerken. Vervolgens kwam ze dan zelf ook met een statement naar buiten. Ze vertelde in deze video dat alle geruchten niet waar zijn. Ze vindt het vervelend dat Jack haar hierin niet heeft gesteund. Jack heeft alleen een story geplaatst waarin hij zegt “bedankt voor de support”. Maar dat bleef niet lang zo, want vervolgens reageerde ook Jack opnieuw. Op zijn Instagram liet hij weten dat hij het hele verhaal niet wilt delen. Wel laat hij duidelijk weten dat wat James en Mason naar buiten hebben gebracht waar is. “Ik moedig echt aan dat mijn jeugdvriendin Sienna hulp en support krijgt”, schreef hij.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten