Laatste nieuws: Jennifer Lopez bijna overleden tijdens opnames!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Het gaat weer beter met Selena Gomez

Twee jaar lang nam Selena Gomez een pauze van social media. Zij voelde zich zelfs een stuk gelukkiger toen ze niet meer elke dag geconfonteerd werd met al het commentaar dat op haar gegeven wordt.

Het gaat nu weer beter met Selena Gomez, haar twee jaar lange break van social media heeft haar erg goed gedaan. Er waren diverse accounts die altijd negatieve berichten postten over de zangeres en hier werd zij erg onzeker van, de accounts gingen vooral in op haar gezicht, lichaam en keuzes die zij maakte. Inmiddels heeft Selena een stuk meer zelfvertrouwen en kan ze beter met deze accounts omgaan. ”Ik was zoveel gelukkiger met mezelf en hoe ik eruit zag. Het heeft erg veel geholpen.” vertelt Selena in de Apple Music’s Beats 1-podcast.

In deze podcast vertelde Selena ook over de moeite die ze had met social media, andere mensen leken geweldige levens te hebben. Ze vertelde: ”Er waren miljoenen dingen die ik absoluut niet wilde zien. Die zag ik wel de hele tijd voorbij komen en daar ging ik mezelf mee vergelijken.” Verder geeft zij aan dat het schrijven van haar nieuwe album ‘Rare’ ook voor een boost van haar zelfvertrouwen heeft gezorgd.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten