Laatste nieuws: Billie Eilish staat volgend jaar drie keer in Ziggo Dome

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Jaimie zocht hulp na incident

Jaimie Vaes schakelde professionele hulp in na het incident met Lil Kleine! Dit is te zien in een nieuwe aflevering van “Jaimie Vaes: In The Vaes Lane”. Het voelde voor haar goed om een coach in te schakelen. Gelukkig blijft Jaimie positief en heeft ze hoop voor de toekomst. “Alleen de situatie in Nederland voelt nog niet positief, daar werk ik hard aan”, vertelt ze. Wat vind jij ervan?

De rapper werd in mei na een openingsfeest van een hotel op Ibiza gearresteerd door de Spaanse politie. Volgens ooggetuigen kwam Jaimie gewond en bebloed de lobby van het hotel in rennen, waarna de politie gebeld werd. Ook hun kamer en de telefoon van Jaimie bleken helemaal vernield te zijn. De politie nam de artiest, die zich verstopt had, toen mee.

Lil Kleine moest even later naar de rechtbank. Een plaatselijke, Spaanse nieuwssite schreef dat Lil’ Kleine opgepakt was als dader van mishandeling. Jaimie zou haar verloofde aangegeven hebben omdat ze mishandeld werd door hem. Na een nacht in de cel te hebben doorgebracht, werd hij overgeplaatst naar de rechtbank om zich te verantwoorden voor een misdrijf van mishandeling. Later werd duidelijk dat de zaak was geseponeerd

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten