Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

James weer met minderjarige

James Charles is betrapt op het sturen van ongepaste berichten naar nog een minderjarige. Een 16-jarige jongen kwam naar buiten op TikTok met het bewijs dat James berichten en Snapchats stuurde naar hem.

https://twitter.com/defnoodles/status/1376821754983641089?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1376821841252130820%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportskeeda.com%2Fpop-culture%2Fjames-charles-exposed-allegedly-messaging-another-15-year-old-grooming-scandal-rages

Zijn woede was duidelijk, wanneer James uithaalde naar de jongen door aanvallende berichten te sturen als “ik raad je ten zeerste aan om mijn naam niet uit te spreken, anders hebben we een groot probleem” en “Ik zou je er graag aan willen herinneren dat jij degene was die mij schattig noemde en zei dat je biseksueel was en mij leuk vond”.

James beschuldigde de jongen van liegen en zijn leeftijd als ‘lokaas’ gebruiken.

James heeft al eens eerder dit soort dingen gedaan, veel mensen denken daarom ook dat het waar is en dat de 16-jarige jongen niet liegt.

“Het is een steeds zorgwekkender gebruik van zijn machtsdynamiek. Hij zou helemaal geen persoonlijke berichten moeten sturen naar jonge fans” zegt een fan op Twitter.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten