Laatste nieuws: Gerard Joling doneert zijn onderbroek

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Joey King en Sydney Sweeney spelen in nieuwe horrorfilms

Joey King, die we kennen van ‘The Kissing Booth’ en Sydney Sweeney, bekend van ‘Euphoria’, spelen in nieuwe horrorfilms die dit jaar oktober uitkomen. Er zullen vier films uitkomen, de films samen heetten ‘Welcome To The Blumhouse’. 

De films gaan ‘Nocture’, ‘Black Box’, ‘Evil Eye’ en ‘The Lie’ heetten . ‘Blumhouse’ staat bekend als een van de meest productieve horror filmstudio’s van de afgelopen jaren. Ze zijn erg goed om van films met een klein budget een enorm succes te maken. Zoals ‘Insidious’, ‘The purge’ en ‘Paranormal Activity’. 

Nocturne speelt zich af in een kunstacademie. En draait om een getalenteerde pianisten. In ‘Black Boc’ ondergaat een man een experimentele behandeling. ‘The Lie’ gaat over een familie waarin de dochter ineens aangeeft in een opwelling haar beste vriend te hebben vermoord. En ‘Evil Eye’ gaat over een vrouw die er van overtuigd is dat het nieuwe vriendje van haar dochter de reïncarnatie is van een man die haar probeerde te vermoorden dertig jaar geleden. 

Joey zal te zien zijn in ‘The Lie’ die 6 oktober uitkomt. En Sidney speelt in ‘Nocturne’, deze film is vanaf 13 oktober te zien. De producer van de bekende horrorfilm Get Out heeft aan de films mee gewerkt.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten