Laatste nieuws: Kim Kardashian schittert in wazige fotoreeks gemaakt door dochter North

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Jury Drage Race Holland bekend

De juryleden van Drag Race Holland zijn bekend! We wisten al een tijdje dat Fred van Leer de presentator van het bekende programma zou worden. Maar nu weten we ook eindelijk wie de juryleden zijn!

Er zal dit seizoen één vast jurylid zijn, en dat is Nikkie Plessen. Met haar achtergrond in fashion kan Nikkie goed oordelen over de outfits van de Drag-Queens. Ook al is Nikkie van de fashion, ze zegt dat het niet alleen van de outfits afhangt. “Er komt zoveel creativiteit bij kijken, het gaat verder dan alleen een goede outfit neerzetten.” 

Naast Nikkie zullen er vier terugkerende juryleden zijn. Dit zijn zangeres Roxeanne Hazes, modeontwerper Claes Iversen, actrice Sanne Wallis de Vries en acteur Rick Paul van Mulligen. Op Social Media lijken de juryleden heel veel zin in het nieuwe seizoen te hebben! 

En zoals altijd zijn er ook verschillende gast-juryleden aanwezig. De bekende Nederlanders NikkieTutorials, Loiza Lammers, Carlo Boszhard, Ruth Jacott, Ryanne van Dorst, Amber Vineyard en Edsilia Rombley mogen de set van Drag Race Holland betreden!

Het eerste seizoen van ‘Drag Race Holland’ zal vanaf 18 september exclusief op Videoland te bekijken zijn.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten