Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Justin Bieber krijgt hulp met zijn acne

Ongeveer 85% van de mensen hebben acne. Zo ook Justin Bieber. Jarenlang heeft hij een onrustige huid gehad. Hailey Baldwin vertel in een interview met Elle hoe ze haar man hier mee heeft geholpen en wat haar tips zijn voor een mooie huid.

“Ik heb een obsessie met het verzorgen van de huid”, vertelt Hailey. “Mijn moeder en oma hebben mij altijd veel geleerd over hoe ik mijn huid moet verzorgen. Ik ben er mee op gegroeid. Ik vond het interessant hoe mijn werkte, ik heb er zelfs boeken over gelezen”.

Volgens Hailey heeft Justin deze obsessie overgenomen. “Hij is druk bezig met hoe het met zijn huid gaat. Hij weet hoe leuk ik het vind, dus neemt hij mijn adviezen aan. Veel jongens hebben van nature een goede huid, maar Justin had dat niet. Ik heb hem al mijn tips verteld en al mijn producten gegeven. Zo moet je je huid altijd gehydrateerd houden. Het heeft lang geduurd maar zijn acne is zo goed als weg. Dat maakt hem heel blij”.

Justin neemt beautytips van Hailey over. Maar Hailey is ook jaloers op Justin. “Mijn man heeft langere wimpers dan ik heb. Soms irriteert het mij, maar ik heb er mee leren leven”.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten