Laatste nieuws: Balletwereld rouwt om het plotselinge overlijden van Michaela DePrince (29)

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Karel Gerlach noemt Maan zijn grootste liefde én voorbeeld

In een recente onthulling op Instagram verklaarde Goldband-zanger Karel Gerlach dat zijn vriendin, zangeres Maan, niet alleen zijn grote liefde is, maar ook zijn grootste voorbeeld. Karel prijst Maan voor de moedige keuzes die ze heeft gemaakt, vooral tijdens het proces van het uitbrengen van haar nieuwste album Eclips. Maan liet in een interview met Humberto weten dat ze zichzelf wilde herontdekken en zich niet langer druk maakt over de verwachtingen van anderen. Dit was duidelijk te merken in haar nieuwe muziek, waarin ze een stap zette naar een andere stijl dan haar eerdere werk.

Het nieuwe album kwam na een periode van stilte, waarin ze zowel muzikaal als persoonlijk de tijd nam om te groeien. Hoewel de muziek niet door iedereen even goed werd ontvangen, bewondert Karel haar doorzettingsvermogen en moed. Volgens hem inspireert Maan anderen om altijd naar hun eigen gevoel te luisteren, ongeacht de druk van buitenaf. “Ze is niet alleen mijn grootste liefde, maar ook nog eens mijn voorbeeld,” aldus Karel.

Het stel, dat sinds enige tijd een relatie heeft, heeft eerder aangegeven dat ze hun privéleven zoveel mogelijk buiten de spotlights willen houden. Toch konden ze het niet laten om via sociale media hun trots en liefde voor elkaar te delen. Fans van het koppel reageren enthousiast en zien in hen een inspirerend duo, zowel op muzikaal vlak als in hun persoonlijke leven.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten