Laatste nieuws: Jake Paul koopt een nieuw huis

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Khloé Kardashian in paniek

Khloé kardashian is in paniek om een foto die per ongeluk op Instagram kwam.

Een assistent van Khloé plaatste perongeluk een bikinifoto die niet bewerkt zou zijn. Het zou een beeld zijn uit de live van Khloé. Gebruikers die de foto ge-screenshot en gedeeld hadden kregen een melding:  ‘Deze foto is verwijderd als reactie op een melding van de eigenaar van de rechten.’

Een woordvoerder van de Kardashians laat het volgende weten: “De foto van Khloé is genomen tijdens een besloten familiebijeenkomst en per ongeluk op sociale media gepost door een assistent. Khloé zit er prachtig uit maar als eigenaar van de rechten mag zij besluiten dat een beeld dat niet bedoeld was voor publicatie, offline moet worden gehaald.”

Het team van de Kardashian doet er alles aan om de foto uit de lucht te krijgen. Na al de hectiek heeft Khloé een post op Insta geplaatst. “Maar voor iemand die al haar hele leven worstelt met haar eigen lichaamsbeeld: als iemand een foto van jou maakt die niet mooi is in bijvoorbeeld slecht licht, of die je lichaam niet laat zien zoals je ‘m wil zien omdat je er zo hard voor hebt gewerkt, dan moet je het recht hebben om hem niet gedeeld te krijgen.” laat ze weten in de post.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten