Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Khloé opzoek naar draagmoeder

Khloé Kardashian is opzoek naar een draagmoeder! Dat liet de realityster weten in de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians. Ze zou samen met Tristan Thompson nog een kindje willen. Khloé liet al in eerdere afleveringen weten nog graag een tweede kindje te willen. Echter zeiden haar artsen dat het niet verstandig was om zelf nog zwanger te worden. “Ik vond het heftig om te horen dat ik zelf beter niet meer aan een zwangerschap kan beginnen. Zoiets hakt er wel in als je hoopt op een tweede kindje. Maar daar heb ik me overheen gezet. Het vinden van de juiste draagmoeder is opnieuw een lastige opgave, maar ik denk dat dit het beste is voor ons”, zei Khloé.

Toch zijn veel fans het hier niet mee eens. De twee hebben al een lang verleden waarbij de basketballer meerdere keren zou zijn vreemd gegaan. Laatst kwamen opnieuw verhalen naar buiten, dat Tristan recent nog zou zijn vreemdgegaan. Sydney Chase vertelde in een podcast dat ze vaker met Tristan had afgesproken, maar ze niet wist dat hij een vriendin had.

Voor veel fans een reden om Khloé te laten weten dat ze beter moet nadenken. “Het enthousiasme van Tristan is nergens te bespeuren. Toen niet en nu nog steeds niet. Sterker nog: hij heeft zich in de tussentijd opnieuw vergrepen aan een andere vrouw, dus als dat je ogen niet opent dan ben je echt verloren. Houd de eer aan jezelf Khloé, het gaat niet lukken met deze vent. De hele wereld ziet het, behalve jij. Je verdient zoveel beter dan dit”, wordt er onder andere gezegd. Wat vind jij?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten