Laatste nieuws: Fans klagen Madonna weer aan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Kim Kardashian gehersenspoeld

Heeft Kanye West heeft Kim Kardashian gehersenspoeld?

Volgens Larsa Pippens, een ex vriendin van Kim, is hun vriendschapsbreuk te danken aan Kanye, die Kim en de hele familie gehersenspoeld zou hebben. 

“Kanye heeft die hele familie ervan weten te overtuigen dat al het kwaad van mijn kant komt,” vertelt Larsa. Kim, Kanye en Larsa waren alle drie goed bevriend. Kanye belde Larsa vaak op om zijn hart even te luchten. 

Larsa vond op een gegeven moment dat dit te vaak gebeurde en blokkeerde daarom het nummer van de rapper. “Kanye was ontzettend wantrouwig naar mensen toe, zeker naar mensen rondom Kim. Ik had het gevoel dat het beter was om even wat afstand te nemen, omdat ik absoluut geen stoorzender in hun huwelijk wil zijn.” Kanye was hier alleen niet zo blij mee en al snel viel het contact weg.

Larsa heeft altijd goed contact gehad met de hele Kardashian familie. Ze was ook goed bevriend met Kourtney. Toen Kourtney, Chloe en Kylie haar ineens ontvoogde barste de geruchten los.

Het drama werd volgens fans door Larsa veroorzaakt. Omdat zij ook al eerder in de show onnodig drama maakte. De ruzie is op het internet al veel besproken vorig jaar maar nog steeds lijkt er niks aan contact te zijn.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten