Laatste nieuws: Dodelijke schimmelziekte duikt op!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Kylie Jenner reageert op kritiek

Kylie Jenner reageert op kritiek, nadat ze volgers vroeg om geld te doneren. De make-up artiest Samuel Rauda was betrokken bij een auto-ongeluk en moet nu een zware hersenoperatie ondergaan. Kylie hoorde het verhaal via haar huidige make-up artiest en riep zo volgers op om geld te doneren. Ze kreeg veel kritiek, omdat men vond dat ze zelf genoeg geld had voor de donatie.

“Ik vind het belangrijk om een en ander duidelijk te maken nadat er een verkeerd beeld van mij is geschetst en ik te beroerd zou zijn om de ziekenhuisrekening van mijn visagist te betalen. Sam is niet mijn visagist en we hebben helaas ook geen persoonlijke band, maar ik heb een paar jaar geleden een keer met hem gewerkt. Het is een goed persoon. Ik werd op de hoogte gesteld van de GoFundMe actie voor Samuel via mijn huidige make-upartiest Ariel Tejada en wilde graag mijn steentje bijdragen”, zegt de realityster. Ze doneerde zelf al 5000 euro!

Kylie vindt het jammer dat het verhaal een negatieve draai heeft gekregen. “Ik postte het op mijn socials om zo meer aandacht ervoor te creëren. Iedereen die mij kent weet dat ik dingen doe vanuit mijn hart en altijd probeer te helpen waar dat nodig is”, zegt ze. Ook vertelt ze dat de familie van Samuel erg blij was met haar bericht. Ze wenst de familie veel sterkte. Wat vind jij ervan?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten