Laatste nieuws: Djamila valt veel af door 'Boxing Influencers'

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Lil Kleine en Jaimie geven verklaring

Lil Kleine en Jaimie reageren gezamenlijk op de geruchten! De twee zeggen in een verklaring dat het verhaal niet klopt en ze erg geschrokken zijn. “We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. We houden erg veel van elkaar”, vertellen ze. De rapper biedt echter wel zijn excuses aan voor alle commotie. “Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen”, wordt er onder andere gezegd.

De rapper werd na een openingsfeest van een hotel op Ibiza zondagochtend gearresteerd door de Spaanse politie. Volgens ooggetuigen kwam Jaimie gewond en bebloed de lobby van het hotel in rennen, waarna de politie gebeld werd. Ook hun kamer en de telefoon van Jaimie bleken helemaal vernield te zijn. De politie heeft de artiest, die zich verstopt had, toen meegenomen.

Lil Kleine moest even later naar de rechtbank. Een plaatselijke, Spaanse nieuwssite schreef dat Lil’ Kleine opgepakt was als dader van mishandeling. Jaimie zou haar verloofde aangegeven hebben omdat ze mishandeld werd door hem. Na een nacht in de cel te hebben doorgebracht, werd hij overgeplaatst naar de rechtbank om zich te verantwoorden voor een misdrijf van mishandeling. Later werd duidelijk dat de zaak was geseponeerd. Er kwamen ook beelden van Lil Kleine vrij, waar te zien was hoe de rapper verder genoot van zijn vakantie. Het management van Jaimie liet weten dat alles goed met haar ging en dat zij weer onderweg was naar Nederland.

Jaimie krijgt massaal steunbetuigingen op social media. ”Lieve Jaimie, kies voor jezelf en je zoontje”, schreef Olcay Gulsen op Instagram. Ook Koen Kardashian, de beste vriend van Jaimie, liet weten het verschrikkelijk voor haar te vinden. Daarnaast vragen vele fans onder haar foto’s of het wel echt goed gaat met haar.

Ondanks de verklaring blijven er veel twijfels en vragen achter. Peter R. de Vries gaf eerder al aan dat hij denkt dat dit verhaal nog een staartje gaat krijgen. Wat denk jij?

Update: inmiddels heeft radiozender FunX laten weten niet meer de muziek van de rapper af te spelen! Of het om een tijdelijke boycot zal gaan is niet bekend.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten