Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Lil Kleine en Jaimie weer happy samen

Lil Kleine en Jaimie volgen elkaar weer op Instagram! Het lijkt inmiddels weer koek en ei tussen de twee. Ook zijn ze samen gespot op het vliegveld om hun zoontje Lío op te halen. Wat vind jij ervan?

De rapper werd na een openingsfeest van een hotel op Ibiza zondagochtend gearresteerd door de Spaanse politie. Volgens ooggetuigen kwam Jaimie gewond en bebloed de lobby van het hotel in rennen, waarna de politie gebeld werd. Ook hun kamer en de telefoon van Jaimie bleken helemaal vernield te zijn. De politie heeft de artiest, die zich verstopt had, toen meegenomen.

Lil Kleine moest even later naar de rechtbank. Een plaatselijke, Spaanse nieuwssite schreef dat Lil’ Kleine opgepakt was als dader van mishandeling. Jaimie zou haar verloofde aangegeven hebben omdat ze mishandeld werd door hem. Na een nacht in de cel te hebben doorgebracht, werd hij overgeplaatst naar de rechtbank om zich te verantwoorden voor een misdrijf van mishandeling. Later werd duidelijk dat de zaak was geseponeerd. Er kwamen ook beelden van Lil Kleine vrij, waar te zien was hoe de rapper verder genoot van zijn vakantie. Het management van Jaimie liet weten dat alles goed met haar ging en dat zij weer onderweg was naar Nederland. Inmiddels zijn de twee dus weer samen op Ibiza.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten