Laatste nieuws: DaBaby stopt met het drinken van alcohol na overgeven

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Liz Gillies is getrouwd

Actrice Liz Gillies is getrouwd! 8 augustus hebben Liz en haar man Michael Corcoran elkaar het jawoord gegeven. Ze zijn kleinschalig en in het geheim getrouwd, ook al was dit niet helemaal de bedoeling. 

De actrice bekend van haar rollen in Victorious en Dynasty maakte gister op Instagram bekend dat zij en haar man Michael op 8 augustus in New Jersey zijn getrouwd. Het huwelijk zou eerst plaatsvinden in april, maar door corona hadden ze het een jaar uitgesteld. 

“Door het virus hebben we goed na kunnen denken,” zegt Liz in een interview met Vogue. “En na een tijdje kwamen we erachter dat een groot huwelijk helemaal niks voor ons is,”

Het koppel besloot het huwelijk dus eerder te houden, maar wouden wel dat alles veilig zou verlopen en iedereen gezond zou zijn. Liz en haar man hebben een corona test gedaan en twee weken in quarantaine gezeten voor het huwelijk. 

Liz haar vader heeft hen getrouwd. Zo hoefde er alleen maar familie aanwezig te zijn op het huwelijk. “Ook al waren er niet veel mensen, onze familie was erbij. Het was alles waar ik op hoopte.” 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten