Laatste nieuws: Rico Verhoeven gaat trouwen

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Lizzo haalt uit na kritiek op gewicht

Dat celebs vaak genoeg akkefietjes hebben met haters online is geen geheim. Ook vandaag is het weer zo ver. Zangeres Lizzo was het niet eens met de dingen die over haar werden gezegd. You go girl!

De man had commentaar op het gewicht van de zangeres  en daar was ze niet blij mee. De man zei: “Dat Lizzo populair is komt door de obesitasepidemie in Amerika. In plaats van mensen beter gedrag aan te leren, liegen we tegen ze door te zeggen dat ze prima zijn zoals ze zijn. Helaas sterven veel van deze mensen aan diabetes en hartkwalen.””

Lizzo reageerde daarop met deze tweet: “Ik ben populair omdat ik goede nummers schrijf en ik talent heb en pittige shows van anderhalf uur kan geven, met niets dan liefde. De enige persoon die zich beter moet gedragen, ben jij. Hou je naam uit mijn mond en kijk eens in de spiegel voordat je achter mij aangaat. Hier is de aandacht die je besteld hebt.”

Lizzo werd eerder deze maand door Time nog uitgeroepen tot entertainer van het jaar, vanwege haar talent én haar strijd voor ‘body positivity’. Vind jij dat Lizzo gelijk heeft?

Beeld: Annemiek Abbekerk

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten