Laatste nieuws: Gerard Joling doneert zijn onderbroek

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Lucas Bravo reageert op critici

‘Emily in Paris’ is een van de meest besproken series op dit moment. Toch is er veel kritiek.

De show zou niet een realistisch beeld geven van het leven in Frankrijk. Het zou te sprookjes achtig en niet modern genoeg zijn.  ‘ENews’ vroeg Lucas Bravo, de franse acteur die Gabriel speelt in de serie, om een reactie op de kritische opmerkingen.

“We portretteren clichés en laten één enkele visie van Parijs zien. Parijs is een van de meest diverse steden ter wereld.  Als je op een gegeven moment een verhaal over Parijs wil vertellen, moet je een invalshoek kiezen. Je moet een visie kiezen. Franse critici begrepen niet dat het maar één visie is. Ze zijn zo van: ‘Oh, dit is niet wat Parijs is.’ Natuurlijk, Parijs is veel meer,” vertelt de acteur.

De serie verteld het verhaal van Emily die de kans krijgt om naar Parijs te verhuizen voor een jaar omdat haar baas, die normaal zou gaan, zwanger is.

Het bedrijf waar Emily voor werkt in Chicago heeft een kleiner Frans marketingbedrijf overgenomen en Emily gaat daar werken om mee de Amerikaanse inbreng over te brengen. Ze spreekt echter geen woord Frans en de Fransen zitten niet op haar te wachten.

Hoewel ze met haar vriend een lange afstandsrelatie wil onderhouden geeft haar vriend dit al snel op waardoor zij zelf op zoek gaat naar de liefde in Parijs.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten