Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Millie Bobby Brown staat op voor gepesten kinderen

Dat Millie Bobby Brown UNICEF-ambassadeur is, is je waarschijnlijk niet ontgaan. Maar wist je ook dat Millie voor nog veel meer partijen en organisaties opkomt? Deze keer voor een wel heel persoonlijk onderwerp; pesten.

Millie praat tijdens een toespraak over haar pest verleden. Tijdens de toespraak bij de Verenigde Naties in New York, vertelde ze hoe kwetsbaar ze was op school. Ook vertelt ze dat ze werd gepest door een groep leerlingen. Ze kreeg hulp van haar vrienden en familie, maar helaas heeft niet iedereen zoveel geluk.

Millie, die Goodwill Ambassador is van de VN, sprak tijdens de Internationale Dag van de Rechten van het Kind dat ze zich meer wil inzetten tegen pesten. Ze zegt erover: “Miljoenen kinderen worstelen nog steeds in het donker met angst en onzekerheid. Pesterijen en online-dreigementen zijn nooit onschuldig, het zijn nooit enkel woorden. Ze kunnen de mentale gezondheid van kinderen beschadigen.” Wij zijn super proud op Millie, omdat ze op zo’n jonge leeftijd opkomt voor kwetsbare kinderen en groepen. Jij ook?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten