Laatste nieuws: Britney Spears danst met halfnaakte man

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Toch niet versnellen op Netflix

Vind jij sommige afleveringen van je fave serie net iets te lang duren en zou je willen dat je ze soms even snel kon versnellen? Dan heb je pech! Netflix cancelt namelijk de plannen voor het versneld afspelen van films en series. #toobad

De streamingsdienst deed afgelopen week een test, maar die functie kreeg een hoop commentaar. Verschillende mensen uit de filmindustrie reageerde verbaasd. Zij vinden dit niet de bedoeling. Acteur Aaron Paul laat ons weten dat Netflix beter is dan dat. Het zou dan namelijk betekenen dat de kijkers beslissen over iemand anders creatieve werk.

Netflix laat via hun eigen website weten dat het slechts om een test ging, waarin meerdere gebruikers de functie konden testen. Het is een van de verzoeken die geregeld binnenkomt van de abonnees. Er zijn dus genoeg klanten die een versnelde versie van hun favoriete film of serie wel zien zitten. Het platform benadrukt dat dvd’s die mogelijkheid ook hebben, maar zegt dat de functie er voorlopig nog niet komt. Zou jij films en series versnelt willen afspelen?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten