Laatste nieuws: Nieuwe K3-film is onderweg

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Nieuwe muziek gereleaset

Het is weer vrijdag en zo is er ook deze week weer veel nieuwe muziek naar buiten gebracht.

De EP van Snelle is uit. ‘Sebastiaan’ bevat zes songs, waarvan drie die we niet eerder gehoord hebben. Er staan een paar oude nummers van Snelle op de EP, maar Snelle geeft op Instagram dat hij gezocht heeft naar nieuwe genres en daar is vooral zijn fan base heel erg benieuwd naar.

Little Mix heeft hun album ‘Confetti’ uitgebracht, met daarop onderandere de hit ‘Sweet Melody’. Fans reageren heel positief op de sneak peaks van het album. Ook heeft Little Mix een ‘Confetti Tour’ aangekondigd. In april volgend jaar gaan ze touren door Engeland.

Duncan Laurence heeft samen met Armin van Buuren een nummer uitgebracht. Duncan kondigde dit weekend ook aan dat zijn nieuwe Album 13 November uit komt.

Dotan heeft sinds een hele lange tijd een nieuw nummer uitgebracht. Het nummer heet: ‘There Will Be A Way’. Dotan heeft zijn hele profiel aangepast aan het nieuwe nummer. Tien weken geleden gaf hij de eerste sneak peak door voor het eerst weer een foto te plaatsen.

Faouzia heeft een single uitgebracht. De single heet: ‘Minefields’ en features John Legend. Ze deelde eerder al een deel van de tekst op social media. “What I risk to be close to you….”.

Check hieronder onze Spotify playlist met alle releases:

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten