Laatste nieuws: Madelyn Cline over geruchten

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Nieuwe muziek gereleaset

Het is weer vrijdag en zo is er ook deze week weer veel nieuwe muziek naar buiten gebracht.

Het nieuwe album van Sam Smith, ‘Love Goes’, is vanaf nu te beluisteren. Dit is het vierde album van de zanger. Het vorige album, ‘The Thrill Of It All’ kwam uit in 2017 en bevat onder andere de hits ‘Too Good At Goodbyes’ en ‘Pray’.

Daarnaast heeft ook Ariana Grande haar nieuwe album uitgebracht. Dit is het zesde studio album van de zangeres. De titelsong van het album ‘Positions’ was vorige week al te beluisteren.

Dua Lipa heeft samen met de Belgische zangeres Angéle een nummer uitgebracht. Het nummer heet ‘Fever’ en zal hoogst waarschijnlijk ook op het nieuwe album van Dua Lipa staan, die op 6 november uit komt, dit is de nieuwere versie van ‘Future Nostalgia’.

Liam Payne is er dit jaar vroeg bij met zijn kerstsingle. In samenwerking met TikTokker Dixie D’Amelio heeft hij een nummer uitgebracht, genaamd ‘Naughty List’. ‘Naughty List’ is niet het eerste kerstnummer van de ex-One Direction lid. Vorig jaar kwam ‘All I Want (For Christmas)’ uit en de cover van het nummer ‘Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow’ kwam online.

De 22-jarige Danique heeft haar debuut-EP ‘Ik Weet Dat Je Dit Luistert’ uitgebracht. De gelijknamige titel single is in samenwerking met Bizzey! Op haar EP staat ook het nummer ‘Central Station’, wat in samenwerking met NS is.

Check hieronder onze Spotify playlist met alle releases:

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten