Laatste nieuws: Dodelijke schimmelziekte duikt op!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Olivia Rodrigo debuutalbum

Olivia Rodrigo komt later dit jaar met haar debuutalbum!

In een interview laat Olivia weten dat haar debuutalbum later dit jaar zal uitkomen en dat het heel divers is. Van alternatieve rock tot singer-songwriter confessionals en straightforward pop, het zal allemaal te horen zijn op het album.

Ook vertelt ze over de nieuwsgierigheid van de fans achter het nummer ‘Drivers License’. “Ik snap de nieuwsgierigheid, maar voor mij is dat het minst belangrijke van het nummer.” Het nummer kwam vorige week uit en staat nu op nummer 1 in de Billboard Hot 100. Hiermee gaat ze artiesten als Ariana Grande, 24kGoldn en The Weeknd voorbij. Ook heeft ze al meerdere records verbroken.

Een hoop celebs reageren ook op het nummer. Zo heeft Hailey Bieber het nummer in haar story gedeeld, heeft Taylor Swift een berichtje gestuurd en gaat Cardi B met Olivia naar de McDonald’s. In een tweet vertelde Cardi namelijk dat ze een nummer gaan maken waarom ze geen rijbewijs heeft en dus niet naar de McDonald’s kan gaan. Olivia reageerde hier op dat ze Cardi B wel op wil halen. Cardi zei vervolgens dat ze naar de McDonald’s gaan op een Happy Meal te halen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten