Laatste nieuws: Gakpo krijgt een bijzondere titel

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Opnames Gossip Girl reboot starten in oktober

Volgende maand beginnen de opnames voor de reboot van Gossip Girl. Dit heeft een woordvoerder van Warner Bros bekend gemaakt. Volgende maand beginnen ze met het filmen in New York. 

De oorspronkelijke serie was van 2007 tot en met 2012 te zien en ging over een groep rijke tieners op een privéschool in New York. De geheimen van de tieners werden op het internet gedeeld door de anonieme Gossip Girl.  

De serie zou in eerste instantie deze herfst al op HBO Max online komen, maar door de corona-crisis werden de opnames uitgesteld. De cast bestaat vooral uit nieuwe acteurs, met onder wie Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat en Zion Moreno. Kristen Bell, die de voice-over in de van Gossip Girl serie insprak, komt wel terug. 

De reboot van Gossip Girl speelt zich af, acht jaar na het origineel af en toont hoe New York door de jaren heen is veranderd. Opnieuw zal de serie draaien om de levens van een groep tieners en begin twintigers in de Amerikaanse stad. Het nieuwe seizoen zal in 2021 te zijn zijn.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten