Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Oussama reageert op hectiek

Oussama Ahammoud heeft voor het eerst, na de ophef van woensdag om de livestream met een 12-jarige jongen die zijn geslachtsdeel moest laten zien, iets van zich laten horen. Bilal is voor deze actie opgepakt. Oussama reageert op de Instagram Live met Bilal Wahib. Hij zegt zich te distantiëren van de actie van Bilal. “Ik heb er niks mee te maken”. Daarnaast vertelt hij ook zijn kant van het verhaal. “Het is een uit de hand gelopen grap. Ik kan er niets aan doen dat iets gebeurt.” zegt de acteur.

Hij was er niet op uit om een minderjarig kind überhaupt in zo’n positie te zetten. “En dan laat die malle zijn lul zien op een fucking live bro, dat doe je toch niet.” aldus Ahammoud.

De jongen waarom het gaat krijgt zijn beloofde 17.000 euro en de acteur wil het graag goed maken met hem.

Bilal is vanavond te gast bij talkshow Beau, om daar te reageren op de situatie. Veel mensen reageren met de hashtag #BoycotBeau, omdat ze vinden dat het nog niet tijd is om Wahib boete te laten doen.

Op1-presentatrice Talitha Muusse zegt niet blij te zijn met de uitnodiging van Bilal bij Beau: ‘Vroeger moest je op de blaren zitten als je een grote fout had gemaakt. Nu wordt je aangepraat dat ‘jouw kant van het verhaal’ er ook toe doet en krijg je een talkshowpodium als cadeautje. Ik snap het vanuit kijkcijfer-logica, maar trust me, dat is geen gezond verstand.’

BNNVARA laat weten een nieuwe samenwerking in de toekomst niet uit te sluiten. Directeur Lonneke van der Zee van het programma Spraakmakers meldt het volgende: “Het is een programma met en voor kinderen die dezelfde leeftijd hebben als de jongen waar het nu om gaat”, zegt ze “Het was op korte termijn niet geloofwaardig om hem als presentator van dit programma aan te houden.” Wahib wordt verdacht van het maken en verspreiden van kinderporno omdat hij op Instagram een minderjarige jongen vroeg zijn piemel te tonen. We willen eerst weten wat er precies is gebeurd.” 

De advocaat van Wahib liet weten dat hij vreselijk veel spijt heeft van zijn onbezonnen, totaal misplaatste grap.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten