Laatste nieuws: Dua Lipa: 'Krijg kick van mensen hun ongelijk bewijzen'

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Rapper Snelle kondigt groot soloconcert aan

Rapper Snelle heeft via zijn Instagram zijn grootste soloconcert tot nu toe aangekondigd. Via zijn Instagram laat hij weten een compleet nieuwe show te maken en onder begeleiding van zijn ‘Lieve Jongens’ band met al zijn nummers zal optreden.

Snelle zal op 17 oktober in 2020 in de AFAS Live in Amsterdam te zien zijn. Zaterdag gaat om 10:00 uur ‘s ochtends de kaartverkoop in voor pré-registraties. Twee uur later, om 12:00 uur, start de reguliere verkoop. Het jaar 2019 kon voor de rapper al niet meer stuk, met onder andere topnoteringen in verschillende hitlijsten, Edison Pop-nominaties en een uitverkochte clubtournee. Eind oktober van dit jaar bracht Snelle zijn album ‘Vierentwintig’ uit, deze ging als een raket en het album behaalde dan ook binnen 24 uur de gouden plaat.

Tijdens zijn concert in de AFAS Live is Snelle van plan om nummers van zijn albun ‘Vierentwintig’ te spelen, maar ook zijn oudere nummers zoals ‘Scars’, ‘Reünie’ en ‘Plankgas’. Verder heeft de rapper aangegeven dat hij voor die tijd nog meer nieuwe muziek uitgebracht heeft, maar dat er ook muziek komt die exclusief voor zijn concert is.

https://www.instagram.com/p/B6Ls5-Th8sz/

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten