Laatste nieuws: Gerard Joling doneert zijn onderbroek

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Sem Colee stopt met Spaze

In de aflevering van de serie #1JAARLATER die zojuist is geplaatsts op het YouTube kanaal van Spaze, maakt Sem Colee aan het einde bekend dat hij stopt met Spaze.

In de aflevering blikt hij terug op hoe zijn leven is veranderd in de afgelopen 12 maanden. Na ongeveer 22 minuten in de livestream volgt dit spannende moment:

Sem benadrukt vervolgens dat hij het niet altijd als prettig ervaart dat hij steeds bekender wordt en dat mensen daardoor ook vaak al een bepaald beeld van hem hebben.

Hij vertelt de kijker dat het leuker is voor zowel hem als de kijkers wanneer er een andere jongen zijn plek in neemt, een nieuw Spaze lid die enthousiast is en alles kan geven, omdat kijkers dan weer de leukste content krijgen. Ook vraagt hij de kijkers deze nieuwe jongen een kans te geven.

De reacties van fans lopen uiteen. Sommige zijn droevig en dreigen te de-abonneren, andere hebben begrip Sem zijn keuze en begrijpen dat Spaze nou eenmaal zo nu en dan van jongens veranderd. Wij respecteren Sem zijn keuze en zijn heel erg benieuwd wanneer we horen wie zijn plekje in gaat nemen… Weet jij nog een leuke jongen die goed in Spaze past? Tag diegene hieronder.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten